Mihaela Verdeș – Coordonator Business Kid Brașov

Este mamă, fostă profesoară de matematică, actual evaluator imobiliar de 12 ani la Evaluare Brașov. Iubește să contribuie la educația tinerei generații, iar la Happy Moms a găsit oportunitatea de a pune în practică această dorință. Încă de cand a participat pentru prima oară la o întalnire Business Mom CLub s-a simțit ca acasă, ca într-o familie, și s-a oferit să ajute. Pentru ea, Happy Moms înseamnă să îți pese de problemele comunității și să te implici în rezolvarea lor, mai ales în plan educațional.

Lidia Bădilă – Coordonator Business Kid Sibiu

Este mamă, specialist în comunicare, de profesie jurnalist, specializată în domeniul comunicării și relațiilor publice dar și trainer și public speaker. În urmă cu 9 ani a înființat împreună cu soțul ei Dalin Events, o agenție care inițiază și derulează campanii integrate de comunicare și relații publice, oferă servicii de comunicare cu mass-media și realizează producţii audio-video profesionale. O găsiți pe – http://lidiabadila.ro/

Oana Văidean – Coordonator Business Kid București

Încredere, autenticitate, pasiune sunt cuvintele care o însoțesc indiferent dacă este în postura de femeie, mamă sau profesionist. Și o energie fără limite care o îndeamnă să cunoască multă lume, să formeze legături pe termen lung pline de căldură, deschidere și conectare.

În 2015 a înființat Asociația Cursuri Pentru Viață, în cadrul căreia ste coordonator de programe și facilitator. Din 2017 a început să ofere ateliere, la finalul primului an au trecut pe la atelierele 149 de copii, articolele scrise au fost accesate de 2579 de ori.

O găsiți pe – http://cursuripentruviata.ro/

Ramona Manolescu – Coordonator Business Kid Cluj – Napoca

Ramona Manolescu – co-proprietar al Manolli Furniture – atelier de mobilă la comandă – un loc unde se contopește magia designului deosebit cu execuția la un standard ridicat, prin folosirea de materiale si materii prime de înaltă calitate.

Mămică fericită a două comori de fetițe: Andreea și Alyssa, fire entuziastă și ambițioasă, care crede cu tărie că femeile pot reuși în tot ceea ce iși doresc, indiferent de domeniu. Călăuzită de acest crez, am ales să ma implic ca și voluntar „Happy Moms Cluj”, pentru a ne susține reciproc, atât în afaceri, cât și în a educa o generație de oameni fericiți și pregătiți pentru viață.

Bianca Elena Matei – Coordonator Business Kid Alba – Iulia

Și-a dedicat viața învățării prin descoperire, urmărind  crearea unor contexte  de învățare, în care adultul se poate elibera de credințele limitative preluate din trecut. În activitatea cu copiii, caută să fie un element declanșator, pentru a-i ajuta să își construiască o fascinantă lume interioară, în timp ce explorează prin joc curiozitatea de a descoperi noi trăiri, creșterea și înțelegerea propriilor reacții. În cartea sa „Prin joc spre aventura cunoașterii”, găsiți peste 100 activități pentru dezvoltare personală, 90 exerciții logico-matematice și 10 povestiri terapeutice, pentru copii cu vârste cuprinse între 7-14 ani.

O găsiți pe Academia Inteligenței Dynamis al cărei coordonator este și pe training.dynamis@gmail.com