Concurs BusinessKid

REGULAMENTUL OFICIAL

de organizare şi desfăşurare a concursului

ORGANIZATORII şi REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIŢIEI

1.1 Cadrul general de desfășurare

Campania este destinată participanților – familii cu copii cu vârste între 7 și 11 ani din România – și se derulează în perioada 26 mai 2019 – 30 noiembrie 2019. Concursul face parte din proiectul #business kid organizat de Asociația Happy Moms în parteneriat cu S.C. BIO PRACTIC S.R.L. Mai multe detalii despre proiect se găsesc pe web-site-ul www.businesskid.happymoms.ro.

1.2. Organizatori

Concursul este organizat, planificat, implementat și promovat de Asociația Happy Moms în parteneriat cu S.C. BIO PRACTIC S.R.L. Părinții copiilor participanţi la campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile din prezentul Regulament Oficial al concursului (denumit în continuare „Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile în România, fiind disponibil pe pagina de socializare Facebook a Asociației Happy Moms și pe web-site-ul Happy Moms.

Prin participarea la aceast concurs, părinții participanţilor confirmă faptul că au citit şi sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament Oficial şi ale legislaţiei în vigoare aplicabile.

PERIOADA, LOCUL ȘI DERULAREA CAMPANIEI

2.1. Perioada și locul de derulare ale concursului

Concursul se derulează între 24 mai 2019 – 30 noiembrie 2019, online, pe pagina de socializare Facebook a Asociației Happy Moms, la adresa https://www.facebook.com/HappyMoms.ro/photos/rpp.1428547524051237/2388662754706371/?type=3&theater

2.2. Modalitatea de derulare a concursului

Concursul constă în adăugarea unui comentariu la întrebarea Ce activități, cu buget minim, poți realiza pentru a obține banii de buzunar pentru vacanță?

Comentariile se adaugă la această postare – https://www.facebook.com/HappyMoms.ro/photos/rpp.1428547524051237/2388662754706371/?type=3&theater

2.3. Stabilirea rezultatelor

Stabilirea câștigătorului se va realiza utilizând aplicația Random, acesta urmând a fi anunțat oficial pe data de 1 decembrie 2019, pe pagina de socializare Facebook Happy Moms și pe website-ul Happy Moms.

2.4. Premiul concursului

Premiul constă într-un weekend la munte, pentru care se asigură cazarea pentru o familie de maximum 4 persoane, doi adulți și doi copii. Localitatea, hotelul și data se vor alege împreună cu câștigătorul, în funcție de proximitatea și disponibilitatea camerelor la momentul respective.

CONDIȚII ADMINISTRATIVE

În conformitate cu legislaţia în vigoare, organizatorii vor face publice numele câştigătorilor şi premiile acordate în cadrul campaniei.

Organizatorii se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal.

Ca atare, Organizatorii se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor cu caracter personal ale participanţilor la prezenta campanie şi să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial, declaraţiei participanţilor pe propria răspundere şi legislaţiei în vigoare.

Organizatorii îşi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament cu obligativitatea anunţării modificărilor pe site şi pagina de socializare.